За Али Кемал и Фюсун

Предупреждение:
1.Цялата информация в блога е събрана от ФОРУМ БГ- мама, за това не копирайте от тук - там!!!
2. Въпроси за това какво ЩЕ се случи във филма НЕ се задават във ФОРУМ БГ- мама - за това е този блог. Има хора, които НЕ желаят да знаят - нека уважим решението им!!!








Ще ви разкажа за Али Кемал и Фюсун.Кемалчо се залюбва с Джансел и бяга при нея, тя забременява но Надиде и Бурхан отиват да говорят с нея и тя решава да напусне Али Кемал и да избяга от него за да не я намери .Омъжва се за шофьора на ОНУР. Ражда момче но умира след време.Бурхан и Надиде прибират бебето при тях.
Али Кемал се разделя със жена си и се жени за негова братовчедка.Фюсун спи със учителя на дъщеря си но Надиде ги хваща и я изгонва.След време обаче се връща и Али кемал и взима апартамент където да живее и да вижда децата си по често.Али кемал прави поредна грешка като взима същия учител за дъщеря си и го кани в къщата на Фюсун да дава уроци на щерката.Една вечер учителят влиза в къщата и прави опит да изнасили Фюсун и тя го убива с ножицата.Фюсун Влиза в затвора.

въпрос: Само не разбрах Али кемал като се развежда с жена си за чия братовчетка се жени?

Развежда се с жена си заради Джансел ,а и след като Надиде я хваща с учителя и принуждава да замине в селото си и да се разведе.Жени се за своята братовчедка която им беше дошла на гости уж,но тя беше дошла точно заради това за да прикотка Али кемал и го направи.Надиде и тях хвана ,че излезе и девствена тази и го накараха насила да се ожени за нея за да изтрият срамът от името си ,а тя само това и чакаше.Друг е въпроса ,че по късно се разделят и тя става проститутка и я хващат и дават по телевизията.


След като се разделят с Джансел, Али Кемал се прибира в къщи,но когато Надиде хваща Фюсун с учителя на дъщеря си и я изгонва от къщата, една тяхна братовчедка веднага се нагнездва там готова да прикотка Али кемал - слабия ангел.И го прави - той спи с нея, а тя е девствена и го карат насила да се ожени за нея.Фюсун и Али кемал се събират малко по късне след като Фюсун излиза от затвора.Но е толкова променена,че чак му казва и какво е станало между нея и учителя на дъщеря им.Когато разбира той излиза от вкъщи купува си пистолет и я вика в един хотел да се видят и да говорят.Надиде обаче отива с нея и така предотвратява поредната глупост на синът си да убие Фюсун.Прибира се отново в къщи но е разбит .Надиде приказва с него и го убеждава ,че трябва да забравят всичко и да продължат напред защото той е правил повече грешки от жена си и за сметка на всичкия бълвоч, който е изсипал отгоре и - тя гледа и детето му, което е от любовницата му.Тои разбира ,че не е прави и май решава да започне отначало.
За сега толкова по нататък ще видим какво ще ни поднесе пак Али кемал.

( автор: Ерика)

1 коментар: