Други




Предупреждение:
1.Цялата информация в блога е събрана от ФОРУМ БГ- мама, за това не копирайте от тук - там!!!
2. Въпроси за това какво ЩЕ се случи във филма НЕ се задават във ФОРУМ БГ- мама - за това е този блог. Има хора, които НЕ желаят да знаят - нека уважим решението им!!!


За ЕДА
Еда се появява към последните серии.Решена да унищожи Шех постъпва на работа в холдинг "Биняпъ" .Започва с интригите си като води на едно събиране техен бивш съученик, който е харесвал много Шех когато са учили заедно.Изпраща от негово име любовно писмо на имейла на Шех и Онур го прочита след като Шех го моли да и отвори пощата и да и продиктува нещо.Онур изгаря от ревност и наема частен дететктив да следи Шех какво прави и с кого се среща.Но тя вижда как я снимат и се обажда на Онур да му каже.Тои завърта нещата и не се обаждат на полицията.Веднъж Еда и Шех работят заедно в кабинета на Онур и Шех отваря компютъра му и пуска диска, на който са неините снимки от частния детектив.Отново следва кавга, при която Онур излиза да живее отделно, а Шех остава с децата в къщата.Този човек - Иозджан се казва, разбира че Еда е пратила имейлите и я заплашва ,че ще разкаже всичко ,при което тя отива на строежа и го убива.Един от работниците вижда случката и започва да я изнудва, при което тя го блъска с колата и го убива и него.Невероятна омраза има в тази жена.Но Надиде я познава при едно събиране на фирмата където присъстват и те ."Биняпъ "затъва поради срив на борсата повечето проекти са спрени и Онур и Керем търсят изход.Изходът е Бурхан бей, които им предлага парична помощ от която се нуждаят.

Тя мрази Шехерезада заради Ахмет защото те са били сгодени но Бурхан бей и Надиде са ходили да развалят годежа.После Ахмет се е оженил за Шехерезада.Тя мрази не само нея - мрази и Надиде и Бурхан бей общо вземо мрази всеки.Така сега за разговора между Надиде и Шехерезада.Надиде обеснява на Шех,че преди време докато Ахмет е бил в Каисирие е искал да се сгоди за едно момиче на име Еда.Но излезли клюки за момичето ,че не се знаело с кого си ляга и с кого става.Майка и също не била здрава обувка оставила си детето и избягала при друг мъж.Еда е излъгала Шех ,че майка и е учителка в Испания.И Надиде като и казва и и заявява ,че Еда е много голяма лъжкиня.Бурхан и Надиде са отишли в Анкара да говорят с Еда за да се опитат да осуетят годежа на Ахмет.Почнала да плаче тя - много била обичала Ахмет.Но те отдавна се били разделили а Еда правила номер.Когато Ахмет се разделил с нея отишла в полицията и казала ,че я бил изнасилил.И изобщо само мръсотии.Надиде отишла да говори пак с Еда и и казала ,че ако я види още веднъж до синът си ще я унищожи.От там Еда се мести в Истанбул






За Ясемин
Ясемин е приятелка на Oнур от преди - ходили са ,но са се разделили.
В началото след като се връща от америка и се запознава с Шехeрезада на едно парти и казва ,че се е върнала за да спечели пак любовта си .
Но като вижда с течение на времето ,че Онур наистина обича Шех и се отдръпва за малко,но не за дълго.Ясемин решава да си върен Онур и при едно поредно скарване между Шех и Онур тя му казва ,че го обича - обеснява му се в любов.Онур я отхвърля но тя продължава.Дори прави двусмислени изречения на Шех ,че между тях има нещо.След като разбира,че няма шанс за любовта на Онур, Ясемин се самоубива със свръх доза наркотик.Тя е била наркоманка запознала е да се друса когато са се разделили с Онур и заминала за Америка.





За Гъни
Доста хора във филма се променят Гани е един от тях.С помоща на Шехерезада, която го взима на работа при себе си .Той прави много гафове но тя го съжелява и му му се доверява.Това доста променя Гани и тои става наистина добро дете.
Мелек и тя се променя Фюсун също въпреки ,че сега не я понасяте след време много ще я сажелите и заобичате.




За Фирдефс

Kaкво да ви кажа за Фирдефс - жената е много добра но прекалява с грижите си за Онур и Нилюфер(дъщера му) .Тя от доста години е прислужница на Онур и се е взела много на сериозно.Той я уволнява за това си замина. Започва да става доста крива ,опитва се да изкара Шехерезада, че не е майка на място,и пренебрегва Каан.Най-накрая, Онур взима на в нещата в свои ръце и прави правилното .Въпреки всичко не е лоша жена,мен лично ми стана антипатична като почна да се отнася така с Каан и нямам нищо против да я уволнят.




За Джансел ( и Яман)


Джансел се омъжва за Яман независимо от протестите на родителите му и опитите да ги разделят.
След всичките нещастия сполетяли Джансел тя ражда здраво момченце.
Яман семести да живее при нея и си отглеждат малкия Умут.
Бащата на Яман го среща един ден съвсем случайно
в едно фото-студио и се сдобряват, при което кани него и неговото семеиство на гости у дома.
И след като всичко за тях се оправя и нарежда, Джансел умира от аневризма. Яман е съкрушен но решава да изгледа бебето...
След известно време Бурхан и Али Кемал намират адреса на Яман от една снимка, която Али кемал взима от майката на Джансел и разпознава на снимката шофьорът на Онур...Бурхан отива да говори с бащата на Яман
и иска да вземе детето, но той го отпраща и не го дава.Бурхан иска помощ от Онур.Онур говори с ЯМАН...
но
той не иска да даде детето.Бурхан пак отива да говори с бащата на Яман и този път човекът е по благосклонен и казва,че ще говори със синът си.
В това време поредната глупост на Али кемал следва
:
той влиза в къщата на Яман и иска да открадне детето ,но Яман го изгонва. Когато бащата на Яман разбира за това се обажда на Бурхан и му казва да забравят за детето.
Яман забягва с детето като разбира,че ще му го вземат.Но не се справя сам и след време се връща вече решил ,че ще даде бебето на Баща му.В този момент Бурхан е в болница и не могат да вземат бебето но като се оправя го прибират и го отглеждат.
Фюсун се примирява с това защото тя вече е доста променена.И се включва в отглеждането на малкия Умут.


(автор: Ерика)

8 коментара:

  1. Анонимен11.02.09 г., 20:42

    В кой епизод се самоубива Ясемин?

    ОтговорИзтриване
  2. Ясемин умира 52 епизод накрая

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12.02.09 г., 17:52

    За Джансел няма инфо. Знам че умира, но какво се случва точно? А с детето?

    ОтговорИзтриване
  4. За Джансел: ще допълним

    ОтговорИзтриване
  5. Никъде не видях информация за Мехрибан. Може ли накратко за какво ще се случи с нея

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17.02.09 г., 11:54

    И аз се интересувам дали на Мехрибан ще и се случи нещо хубаво!

    ОтговорИзтриване
  7. За Мехрибан, това, което вече и се случи това е.
    Дадоха по Нова ТВ.
    По-нататък се появява един руснак, който ще я ухажва.
    Момичета ролята на Мехрибан е второстепенна -не се развива около нея действието и затова не дават какво на нея и се случва -тя просто допълва сюжета.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22.08.09 г., 11:43

    Какво става с холдин Binyapi???

    ОтговорИзтриване