За ОНУР & ШЕХЕРЕЗАДА

Предупреждение:
1.Цялата информация в блога е събрана от ФОРУМ БГ- мама, за това не копирайте от тук - там!!!
2. Въпроси за това какво ЩЕ се случи във филма НЕ се задават във ФОРУМ БГ- мама - за това е този блог. Има хора, които НЕ желаят да знаят - нека уважим решението им!!!


Как се сдобряват

Колата на Шех се разваля и Онур и предлага да я закара - те са както знаете още скарани.Тя се съгласява и се качва. Но Онур не отива там където тя си мисли, а кривва в една горичка.Разговорът тръгва още от колата.Онур и казва,че цяла вечер е чакал да му се обади да види как е дали е добре.Тя му казва,че знае и му пожелава бързо възтановяване.Тои я пита само това ли?Тя иска да знае какво чака да му каже тя.Тои не знаел може би ,че много се е стреснала като е чула какво е станало и ,че я е било страх да не му е станало нещо и ,че е искала веднага да отиде при него.Тя му казва,че много се е стреснала но като е видяла ,че му няма нищо и се е зарадвала.(това всичкото студено и безразлично)Той и казва,че думите и са празни и без чуства.Тя му казва да не чака чуства от нея вече и ,че няма да може да живее с мисълта за черната нощ вече с него да се прави ,че няма нищо.Стигат горичката и онур изкарва шех от колата.Тя го пита какво прави а тои я тегли навътре в гората.Обръща я към себе си и започва да и говори :
"Много си права Шехеразад много си права!... Аз тази черна нощ никога няма да забравя.Заради теб всеки път когато те погледна ще си спомням за тази черна нощ.Теб след тази черна нощ колко много обикнах.Защото ти след тази черна нощ си като мои герб.(може би има предвид кръст).И докато умра ще те ревенувам от всеки,и това няма да се промени.И ако бъдем заедно много ще се караме заради това,но не заради това,че не ти вярвам а за това,че не можах да те накарам да ми вярваШ.За това ,че мога да те изгубя като луд от страх ще ревнувам.Това съм аз Шехеразад.Преди да изживея с теб тази черна нощ на жените никога не повярвах но аз съм един мъж променен от твоята любов.И ако кажеш,че не изкаш в живота си такъв мъж вземи тези ключове(дава и ключовете от колата) и си отиди.

Следва цАлуфка Embarassed


За главните герои доста има за разказване.
Но да ви кажа - нашият Онурчо е ужасно ревнив мъж и всичките проблеми между тях двамата идват именно от това.За любовта какво да ви разкажа доста е трудно.Шехерезада е също много трудна личност но живота и до сега я е направил такава.В няколко изречения ще ви кажа по главните случки в живота им.Може да е малко объркано, за което ще ме извините.Живота на Шех малко по малко започва да се подрежда - Бурхан бей с помоща на Надиде вижда внукът си и водят много хубав разговор с Шех, при които тои иска тя да му прости за всичко, което и е причинил и я обявява за своя дъщеря .Шех напуска фирмата защото майката на Онур и майката на Керем и казват, че не искат да участва в организацията, която направиха .Онур има много врагове и синът на този които простреля Шех прави опит за убииство Онур го прострелват с 5 куршума на една от неговите разходки в гората с коня.Има опасност за живота му но го спасяват.След тази случка се и отприщва любовта между двамата.В деня на свадбата по всички ТВ канали излиза една жена която казва,че Онур и е платил за да спи със нея.Свадбата се проваля и Керем помага на Шех да избяга, с което остава доста близо до нея което него го устроива напълно.Онур намира начин да докаже ,че това не е вярно като изкарват същата жена по телевизията за да каже,че това не е вярно.В желанието си да спечели Шех,Керем решава да намери коя е наистина тази жена с която е спал Онур .Защото от едно изречение на Онур той знае ,че наистина има такава жена.Онур и Керем се скарват и вече не са приятели.Керем започва разследване и разбира истината ,носят му диск в които има снимано как онур отива в хотела а след него и Шех.Вижда това и разбира истината и ,че няма никакъв шанс за любовта на Шех.Отказва се от нея... но вече е загубил приятеля си .


След време Шех ще бъде отвлечена от същия човек, които организира репортажа излъчен на сватбата им. Ще се отърве на косъм от смъртта, след като жената, която се появи по телевизора - а тя е и приятелка на този гад, които ще я отвлече и помага да избяга.За съжеление убиват жената но Шехерезада избягва в гората и излиза на един път където случайно минава кола, която я взима в последната секунда преди да са я настигнали гадовете.Момичето, което и помага изпраща СМС на Онур и му пише адреса където се намират ,Онур тръгва да я търси но като отива на мястото не намира никои освен тялото на момичето .В това време Шех му се обажда и му казва, че е избягала и се намират на една бензиностанция.Тази случка свършва с успех и с още по дълбоки чуства между двамата влюбени.

Oнур и Шехерезада се женят, правят сватбата даже в къщата си с фоерверки тва онова .Но... Шехеразада е бременна и го казва в един репортаж, които правят за Онур и нея в къщата им .Онур е на седмото небе, Шех и тя.В деня на сватбата обаче както винаги змията е готова да напада и това е ЕДА -бившата годеница на Ахмет .Еда отравя Шех с чай, от които и пада бебето точно на сватбата - бялата рокля става на кръв, а Шехерезада раздира въздуха с крясаци.Така свършва един от епизодите.

Появява се дете момиче, което заживява с Онур и Шехерезада - дъщеря на Онур - Нилюфер. Детето е от първата му годеница заради която Онур е загубил вярата си в жените когато я хваща с друг мъж в леглото.Той не вярва ,че е негова дъщеря и отива в Измир за да търси някои неин роднина за да я върне но не намира никой и я прибира при себе си.
Шех и Онур се разделят заради случката но не заради детето а заради това ,че Онур е оставил бременна жена и е заминал.Но когато той и разказва след известно време какво се е случило отново се събират.Отношенията между двамата са много интересни във филма това разделяне и сабиране постоянно си има своето обяснение и това се разбира по разговорите между тях, които са меко казано от душа и сърце.Даже съм сигурна че малко хора са чували такива думи от устата на мъж ,че и на жена.Толкова нежни и в същото време страстни дори при кавгите си.Един
човек доведе Нилюфер на Онур.Той също така отива в къщата за да вземе момичето понеже сажелил ,че го довел.Шех така разбра за дъщерята на Онур.Естествено
Онур каза ,че и да е негова и да не е негова дъщеря няма да я остави сама на света.Сърце не му дава.Прави и ДНК тест но не го отваря когато получава резултата.Дава го на шех тя да разбере първа но тя му го връща без да го види и тя.Просто всичко е въпрос на доверие .Май като се сдобряват отваря плика с резултата и разбира ,че Нилюфер му е истинска дъщеря.


Всичко тръгва от думите на Бенну към Шехерезада (виж в "За Бену и Керем").Тя и казва ,че Керем продължава да я обича и съжелява ,че тя се е оженила за него, а не Шехерезада.Шех разказва на Онур какво се е случило между тях двете.Онур отива да държи сметка на Керем за думите на жена му.Казва му да я заведе на лекар и да се погрижи за нея за да не продължава да обижда така Шехи и го пита дали думите на Бенну не са самата истина или тя има психични отклонения.Естествено Керем отрича всичко и се обижда и тои от това което му намеква Онур.

Голямата тайна ще излезе ли наяве ?

Еда е в шок от тайната за Шехи. Шехи иска Binyapi да изгони Еда , но Онур не може да постигне съгласие с Керем. Бену, която все още не забелязва отношенията с Еда, продължава да пие.Майката на Еда посещава офиса на Binyapi. Бурак и Мерт се „ борят” за Мелек. Бурчу е в тежък период в училище , защото мака и Фюсюн е убийца, но дядо Бурхан се притичва на помощ. Бену прави още един скандал. Надиде има неоюакван посетител.
Как Еда ще употреби тайната за Шехи? Защо Онур и Керем стигат до кавга? Какво ще направи Бену.?Ще спре ли Керем да се вижда с Еда?

( автор: Ерика)

18 коментара:

  1. Анонимен26.02.09 г., 20:31

    az iskam da popitam v 80 ep. shehi pravi test za bremennost ,toi polojitelen li e?

    ОтговорИзтриване
  2. Не, теста за бременност е отрицателен в 80 епизод.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17.03.09 г., 17:18

    какво става с Онур и Шехеризада на края на филма сдобряват ли се.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25.03.09 г., 16:09

    kak zavarshva filma kerem i benu sdobrqvat li se kakvo stava s taq eda ? molq vi kajete?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25.03.09 г., 16:12

    Онур и Шех отново ли се женят след развода?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28.03.09 г., 8:59

    iskam o6te ;( !!! tozi fil go sledq mn e qk . no ne razbrah Eda kato otroi SHerezada i si zagubi bebeto tq i Onur kak se 4ustvat ? i s16to na SHeherezada stava li i ne6to ?????? a s kerem i benu kakvo stava i s burak i sezem abe kakvoi stava sled kato 6eherezada q otrovi eda ??????? i s16to ????kak eda 6te upotrebi tainata na 6eherezada ? za6to onur i kerem stigat do kavga ?kakvo 6te napravi benu ?6te spreli kerem da se vijda s eda ???????????

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28.03.09 г., 14:44

    MOLQ VI KAJETE KAKVO STAVA? V ^& EPIZOD PLS PLS PLS!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28.03.09 г., 14:51

    kakvo stava v sheiset i sedmi epizod !!! molq vi !!!! vie po nova li go gledate !!! az da noooo go sprqha da svadbata na sheherezada i onur i to beshe sheiset i shesti epizod i nz koga pak ^&te go pusnat kajete v sheiset i sedmi kakvo stava npls pls pls pls !!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29.04.09 г., 16:37

    ПРОЧЕТОХ, ЧЕ ОТ 18.05.2009 Г. ВЪВ ВРЕМТО НА ПРЕДВАНЕТО "ЧАСЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ" (КОЕТО ПАДА) ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВАТ НОВИТЕ СЕРИИ НА ФИЛМА.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10.05.09 г., 17:57

    Наистина ли?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11.05.09 г., 13:39

    кога 6те по4не жтората 4аст

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14.05.09 г., 21:53

    sheherazada zagubva bebeto si posle bennu sa6to zagubva bebeto si i se propiva otnovo. a kam kraq na filma 6eherezada i onur se razvejdat i tq ve4e si ima nov lubim

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20.07.09 г., 22:23

    жалко че свърши

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19.08.09 г., 21:37

    ni6to ot tova koeto pi6ete ne e istina-6eherazada i onur se skarvat to4no v denq na svatbata sled tova se zdobrqvat sled tova pak 6e se jenqt no stava tozi incident s bebeto na shehi i pak 6te pravqt svatba no predi svatbata idva deteto na onur 6ehi i onur se sksrvat sled tova 6ehi si namira nov lubim 6te se jenqt onur idva na svatbata i razvalq vsi4ko sled tva lubimiqt na shehi razbira 4e s tazi svatba e svar6eno i se maha i shehi i onur se jenqt i vsi4ko minava ok-tva e

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31.10.09 г., 19:19

    Tova e neneroqten film. Jalko che svarshi ;( Ochakvala sam s netyrpenie vsqka seriq! No vsichko hubavo si ima krai :((

    ОтговорИзтриване
  16. This is my second visit to this blog. We are starting a new initiative in the same category as this blog. Your blog provided us with valuable information to work on. You have done a admirable job….

    Cheers.
    set and forget clock

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен30.10.11 г., 11:44

    bojestven e!straxoten film!obojavam go!ymiram za nego,kakto za onur i shexerezada!na tqx shte im kaja seniseviyorum!ne moga bez vas dvamata!bravos na vsichkite koito sa pomognali za napravata na toq bojestven film!kirac e opasen s taq bojestvena muzika ot koqto ti spira daxat meko kazano!evala na vsichkite!radvam se che ima xora kato mene koito mislqt taka polojitelno za takiva bojestveni filmi!

    ОтговорИзтриване